Nordeye Soumi huolehtii DJ:n ja muusikon keikkabussista

DJ:t ja muusikot elävät tyypillisesti melko kiertelevää elämää, jossa tulee vietettyä pitkiäkin aikoja tien päällä keikkabussissa. On siis erityisen tärkeää, että keikkabussi on hyvässä kunnossa ja että sillä on mahdollisimman turvallista ajaa myös pimeässä. Keikat kestävät usein iltamyöhään ja voipa tässä työssä joutua valvomaan jopa aamun pikkutunneille saakka, minkä vuoksi onkin erityisen tärkeää, että keikkabussin valot ovat kunnossa. Pimeässä ajaminen on kovin turvatonta huonoilla valoilla ja onnettomuusriski kasvaa pimeässä, joten keikkabussin valoissa ei kannata säästellä. Onneksi Nordeye Soumi voi auttaa huolehtimaan tästä!

Mikä on Nordeye Soumi?

Ellei Nordeye Soumi ole sinulle vielä tuttu juttu, kannattaa käyttää hetki sen toimintaan ja valikoimiin tutustumiseen! Ammattimainen Nordeye Soumi tarjoaa erilaisia valaistusratkaisuja ajoneuvoihin. Valaistusratkaisuja löytyy niin henkilö-, kuorma kuin pakettiautoihinkin, minkä lisäksi sopivaa valaistusta voi etsiä Nordeye Soumen kautta myös traktoreihin, kaivinkoneisiin, metsäkoneisiin ja ATV-kulkuneuvoihin. Keikalle nyt harvemmin saavutaan traktorilla tai muulla työkoneella, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Monet musiikkialan toimijat tekevät musiikkialan töiden rinnalla myös muita töitä, minkä vuoksi voi olla hyvä mainita, että valaistusratkaisuja on tarjolla myös työkoneisiin.

Miksi kannattaa valita Nordeye Soumi?

Nordeye Soumi on erikoistunut tarjoamaan ajoneuvojen valaistusratkaisuja mahdollisimman vaivattomasti, yksinkertaisesti sekä joustavasti. Yritys omaa vahvan arvopohjan, joka liittyy turvallisuuden lisääntymiseen sekä entistä paremman työympäristön luomiseen. Yrityksen arvopohja nojaa myös kuljettajan ajonautinnon lisäämiseen. Nordeye Soumi auttaa asiakkaitaan saaman parempia ajokokemuksia sekä valitsemaan ajoneuvoonsa oikeanlaiset ajoneuvovalaisimet. Se auttaa myös asentamaan ja käyttämään näitä valaisimia.

Nordeye Soumi tarjoaa asiakkailleen erittäin hyvän valikoiman, jota on helppo selata ja jossa on helppo vertailla erilaisia vaihtoehtoja. Varsinaisten ajoneuvovalojen lisäksi se tarjoaa myös niihin kuuluvia lisätarvikkeita. Tuotteet toimitetaan suoraan Nordeye Soumen varastosta sinulle, joten valitsemalla Nordeye Soumen ajoneuvovalaisimiesi toimittajaksi säästät runsaasti aikaa, sillä sinun ei tarvitse kierrellä useissa liikkeissä etsimässä tarvitsemiasi valaisimia. Usein tämä etsintä tuntuu lähes siltä kuin etsisi neulaa heinäsuovasta, mutta onneksi valitsemalla Nordeye Soumi -verkkokaupan sinun ei enää tarvitse kokea tällaisia tunteita!

Huolehdi myös kuljettajan kunnosta

Hyvien ajovalojen lisäksi on tietysti tärkeää huolehtia kuljettajan ajokunnosta! On tietysti sanomattakin selvää, ettei päihtyneenä tule lähteä keikkabussin, tai minkään muunkaan ajoneuvon, rattiin, mutta ihan jokainen ei tule ajatelleeksi, ettei näin pitäisi tehdä myöskään väsyneenä. Väsyneenä ajaminen vastaa humalassa ajamista ja väsynyt kuljettaja voi tehdä harkitsemattomia päätöksiä. Pahimmillaan nämä päätökset voivat johtaa tuhoisaan onnettomuuteen. Keikan jälkeen DJ tai muusikko on usein todella väsynyt ja olo voi tuntua siltä kuin olisi antanut keikalla kaikkensa. Tällöin on parasta, että joku muu asettuu keikkabussin rattiin tai että DJ tai muusikko viettää yön hotellissa ja jatkaa matkaa vasta aamulla kunnollisen levon jälkeen.